Információ

Üdvözöllek!

Az oldal nem bolt, nem raktár és nem kereskedés!
Közvetítői és ügynöki szolgáltatás keretében, magánszemélyek részére .
Kizárólag egyedi igények, személyre szabott kérések teljesítése lehetséges! Csak is az előre megbeszélt, mindenben egyeztetett módon történik a közvetítés!

 

Közvetítői ügynöki szolgáltattatás

Mi is a közvetítő? Sokan vannak, akik vásárolnának külföldi internetes oldalakról, vagy webshopokból de

  • nem tudnak angolul,
  • nem tudnak fizetni külföldön,
  • nem igazodnak el az oldalakon,
  • vagy csak bizonytalanok és félnek belevágni.

Ezen problémák megoldásában tudok segíteni. Találtál valami jó dolgot amit megrendelnél, vagy csak egy ötleted van de nem tudod mi is kellene? Írd meg: ssegitek(kukac)gmail.com és kitaláljuk.

 

Közvetítés menete

E-mailben vagy telefonon egyeztetett adtatok alapján a kinézett termék vagy szolgáltatást számodra közvetítem. Felveszem a kapcsolatot az eladóval, ha van kérdés, azt megbeszélem vele. Az árak fixálása után te mint megrendelő elutalod számomra a vételárat melyből kifizetem a terméket vagy szolgáltatást a nevedben.

Sajnos az előre fizetés külföldön kötelező, 🙁 de mivel bank garanciát vállal ezért bármi probléma adódik a kifizetés az árfolyam változás különbségén kívül biztonságban van. A megrendelt tétel postázásáról értesítelek, túlnyomó többségben csomag azonosítóval biztosítva érkező postai küldemény nyomon követhető tehát nincs elvezett csomag! A küldemény direkt hozzád érkezek!

 

Postázási idő

A küldemények általában ennyi munkanap alatt érnek célba:

  • Hongkongból 7-14 munkanap,
  • Eu-ból 3-5 munkanap,
  • USA 7-14 munkanap.

A várakozás időt lassíthatja, ha ünnepnap van, Karácsony, Húsvét egyéb ünnepek. A postázás időt mindig közlöm a közvetítés megbeszélésekor, esetleg jelzem, ha hosszabb időt venne igénybe a megérkezés.

Fontos! 2013. 10. hó-tól a Hongkongból érkező, beépített vagy eltávolítható Li-ion vagy egyéb akkus eszközök hosszabb postázási idővel érkeznek meg, biztonsági okokból van hogy a légi postán külön kezelik az akkumulátort és az eszközt.

A közvetítésről szóló számlát levélben kapod meg.

Az információs oldal feltöltés alatt áll – még nem teljes – ha bármi észrevétel kérdés írj! Kapcsolatfelvétel jelen pillanatban a fent megadott e-mail címen, vagy itt a honlapon a Kapcsolat menüpontban.

 

Tisztelettel: Ferenczi Róbert E.V.

 

adatok