eChat e700 poc internetalapú adóvevő

eChat E700

Kijelzős modell

4,0″ színes LCD érintőképernyővel 800×480 felbontással.

IP54 védelem

IP54-es  kivitel, strapabíró, masszív készülékház.

4000mah

4000 mAh-s akkumulátora a hosszabb munkanapokat is kiszolgálja.

Okos készülék

Okostelefonra hasonlító internetalapú adóvevő.

Kijelző

4,0″ színes LCD kijelző.

Helyzetmeghatározás

GPS / Glonass / AGPS.

Bluetooth

Kompatibilis.

Hálózat

2G/3G/4G, LTE, 2.4GHz Wi-Fi.

Védelem

IP54-es por- és vízállóság.

Csatlakozó

Micro USB kábel.

SIM foglalat

Mini sim x 2.

Tárhely és bővítés (RAM+ROM)

2GB + 16GB belső + Micro SD.

Mi van a dobozban?

  • 1 db eChat E700 POC adóvevő
  • 1 db akkumulátor (4000 mAh)
  • 1 db EU hálózati adapter
  • 1 db USB kábel

Az eChat PoC technológiájú internetalapú adó-vevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

Az eChat PoC kommunikációs rendszerének van 3 egészen elképesztő tulajdonsága, a piacon lévő többi PoC rádióval szemben:

  • Az eChat adóvevők magyar nyelvű menürendszerrel vannak ellátva, így azok is könnyen használhatják, akik nem beszélnek idegen nyelven. 
  • Magyaroszági szerverháttér, melyet cégünk, az Anico Kft. üzemeltet, így biztosított a nagyobb sávszélesség, rövidebb válaszidő és a GDPR által meghatározott adatvédelem.
  • Magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

Az eChat e700 PoC internetalapú adóvevő további előnyei

Az eChat E700-as készülék egy okostelefonra hasonlító, de mégis PTT gombbal ellátott profi PoC, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságú kommunikációt biztosít.

A nagyméretű LCD kijelzőn könnyen kezelhetjük az Android által nyújtott funkciókat; érintőképernyőjén könnyedén áttekinthetjük munkatársaink földrajzi helyzetét a hatékony munkaszervezéshez, és lehetőségünk van a beszélgetésekről hangfelvételt rögzíteni.

Lekerekített formájának, IP54-es védettségének és a stabil, ütés- és kopásálló készülékháznak köszönhetően az eChat E700 PoC adóvevő megbízhatóan használható bármely iparágban.

Az eChat PoC technológiájú internetalapú adóvevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

Megtetszett a készülék?

e700 vásárlás menete

Keress fel és segítek a vásárlásban. Kattints a lenti gombra!