Miben segíthetek?

Kapcsolat

Bármilyen észrevételed, kérdésed, óhajod van az oldallal kapcsolatosan, ezen az űrlapon keresztül tudsz számomra üzenetet küldeni. Igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni.
Az üzenet mező a jobb alsó sarkát elhúzva megnövelhető

8 + 8 =

Telefon/Viber/WhatsApp

+36 70 2666644

E-mail

ferenczi.robert@anico.hu

Foglalkozás

Rádiós Blogger, Anico Kft. Területi képviselő

Miben tudok segíteni?

Régóta foglalkozom hobby rádiózással, adóvevő teszteléssel, rádiós állomások kiépítésével, informatív jellegű videók készítésével. Az elmúlt 15 évben több száz embernek segítettem kiválasztani a legmegfelelőbb adóvevőt. Ha úgy érzed, te is bizonytalan vagy a választásban, keress meg és segítek neked döntést hozni! Bővebben a Rólam oldalon olvashatsz.

Ferenczi Róbert – dolgozó, 3 gyermekes apuka

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Robi, mikor vagy elérhető?

Hétköznap 8 és 17 óra között keress telefonon. Ha üzenetet küldesz mindenképp írj telefonszámot és amint tudlak visszahívlak.  

Nálad meg is tudom vásárolni a készülékeket?

Én tanácsokkal tudlak ellátni, hogy a számodra legjobb modellt megtaláljuk. Természetesen a vásárlás lebonyolításában is fogok neked segíteni, de tőlem közvetlenül rádiót nem tudsz vásárolni.  
Viszont, ha rajtam keresztül vásárolsz, azzal támogatsz engem.  

Mi a menete a rádió kipróbálásának, demózásnak?

Vedd fel velem a kapcsolatot és segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb modellt a teszteléshez. Miután kiválasztottuk, egy igénylőlapot kell kitölteni, majd, ha aláírtad és visszajuttattad a rádiókat biztosító céghez, pár napon belül megkapod a rádiókat. Mindenben segítek neked!