eChat e720 poc internetalapú adóvevő

eChat E720

Kijelzős modell

4,7″ színes LCD érintőképernyővel 1280×720, használható kesztyűben is.

IP68 védelem

IP68-as  kivitel, strapabíró, masszív készülékház.

4200mah

4200 mAh-s akkumulátora a hosszabb munkanapokat is kiszolgálja.

Okos-telefon

Tökéletesen ötvözi egy adóvevő és egy okostelefon tulajdonságait.

Kijelző

4,7″ színes LCD kijelző.

Helyzetmeghatározás

GPS / Glonass / Beidou / Galileo / AGPS.

Bluetooth

Kompatibilis.

Hálózat

2G/3G/4G, LTE, 2.4/5GHz Wi-Fi.

Védelem

IP68-as por- és vízállóság.

Csatlakozó

C-type USB kábel.

SIM foglalat

Nano sim x 2.

Tárhely és bővítés (RAM+ROM)

4GB + 64GB belső + Micro SD.

Mi van a dobozban?

 • 1 db eChat E720 POC adóvevő
 • 1 db akkumulátor (4200 mAh)
 • 1 db EU hálózati adapter, töltőkábellel
 • Töltőtalp opcionálisan vásárolható.

Az eChat PoC technológiájú internetalapú adó-vevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

Az eChat PoC kommunikációs rendszerének van 3 egészen elképesztő tulajdonsága, a piacon lévő többi PoC rádióval szemben:

 • Az eChat adóvevők magyar nyelvű menürendszerrel vannak ellátva, így azok is könnyen használhatják, akik nem beszélnek idegen nyelven. 
 • Magyaroszági szerverháttér, melyet cégünk, az Anico Kft. üzemeltet, így biztosított a nagyobb sávszélesség, rövidebb válaszidő és a GDPR által meghatározott adatvédelem.
 • Magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

Az eChat e720 PoC internetalapú adóvevő további előnyei

Az eChat E720 új lendületet visz a POC adóvevők világába. Tökéletesen ötvözi egy adóvevő és egy okostelefon tulajdonságait, így még magasabb szintre emeli a munkaszervezést.

Ez az adóvevő külsőre egy okostelefonra hasonlít, amit megtoldottak egy kis antennával a tetején. A nagyméretű kijelzőn könnyen kezelhetjük a kimondottan erre az adóvevőre testreszabott Android 11 operációs rendszert, amin már szinte bármilyen applikációt futtathatunk az adóvevő funkció zavarása nélkül, ami mindenkor előnyt élvez. A nagyméretű érintőképernyőn könnyedén áttekinthetjük munkatársaink földrajzi helyzetét a hatékony munkaszervezéshez, és lehetőségünk van a beszélgetésekről akár hangfelvételt is rögzíteni.

IP68-as védelme pedig a lehető legnagyobb mértékű ütés, por és vízállóságot biztosít a készüléknek.

eChat E720 PoC internetalapú adóvevő újdonságok:

 • Multimédiás üzenetküldés E720, E700 adóvevők, és a diszpécser program között.
 • Az érintőképernyő akár kesztyűben is használható.
 • Az E700-as adóvevőhöz képest az E720 két plusz programozható gombot kapott.
 • Az E720-as típus már USC Type-C bemenettel és töltőkábellel rendelkezik. Töltési lehetőség ezenkívül megoldható az opcionálisan vásárolható asztali dokkolós töltőtalppal is.
 • Az E720 rengeteget fejlődött elődjéhez képest. Akkumulátorának kapacitása 4000 mAh-ról 4200 mAh-ra növekedett. Processzora most már egy 8 magos, 2 GHz-s A53-as típus. Ezenkívül 4 GB RAM és 64 GB háttértár áll a rendelkezésünkre, ami bővíthető microSD kártyával 128 GB-ig. A készülék támogatja a 2,4 GHz mellett már az 5 GHz-es wifi hálózatot, a 4.2-es Bluetooth pedig még nagyobb sebességgel közvetít adatot. Előlapi kamerájával már 13 mp felbontású képeket is készíthetünk.
 • Az E720 NFC (Near Field Communication) szabvány támogatást is kapott. Az NFC egy rövid hatótávolságú kommunikációs szabványgyűjtemény okostelefonok és hasonló eszközök között, egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel létrejövő rádiós kommunikációra (pl: érintéses bankkártyás fizetés).

Megtetszett a készülék?

e720 vásárlás menete

Keress fel és segítek a vásárlásban. Kattints a lenti gombra!