Motorola XT185 Walkie Talkie

37.441 Ft ( Egy pár készülék)

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

ip54-es víz és porállóság

Kis méret és 1100mAh Li-ion akkumulátor

Dokkolótöltő és Headset a csomagban

Rövid ismertető

Az üzleti és kereskedelmi felhasználók számára kifejlesztett (belépő szintű) Motorola XT185 üzleti adóvevő kompakt, könnyű és kényelmes, ugyanakkor strapabíró és vízálló;  így a legkülönbözőbb környezetekben is tiszta kommunikációt biztosít. Kis mérete ellenére számos extra funkcióval rendelkezik, a csomag pedig 2db adóvevőt és több kiegészítőt tartalmaz.

Motorola XT420 Walkie Talkie

56.299  Ft

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

IP54-es víz és porállóság. Robosztus kivitel.

2100mAh li-ion akkumulátor , Micro usb dokkolótöltő

Analóg beszédtitkosítás

Rövid ismertető

A Motorola XT420 telephelyi adóvevő segít az azonnali kommunikációban, hogy semmiről ne maradj le. Kristálytiszta hangjával és kivételes szilárdságával a Motorola XT420 adóvevő kiváló teljesítményt nyújt nagyon zajos, nehéz körülmények között is. Motorola XT420 készülék előfizetés vagy hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvencián, 16 főcsatornával és 121 programozható titkosítási kóddal biztosítja a tiszta jelet. Kiváló hangminősége, masszív kivitele, és sokoldalú HTML-alapú felhasználói programozó szoftvere kiemeli a készüléket a telephelyi adóvevők kínálatából. Korszerű funkciói, például az iVOX szabadon hagyja a kezeket, és így a saját feladatodra koncentrálhatsz. Akár az erőforrásokat koordinálod egy építkezésen, akár a gyártósor mellett szervezed a munkát, a Motorola XT420 adóvevő tartósan használható.
Motorola CLR 446 Walkie Talkie

61.204 Ft

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Extra nagy PTT gomb

Analóg beszédtitkosítás

18 órás akkumlátoridő

Rövid ismertető

Elegáns, kompakt, masszív kialakítás; nagyméretű PTT gomb, akár 18 órás akkumulátor üzemidő, elsőbbségi hívás funkció, hangvezérelt navigáció…ezen jellemzőinek köszönhetően a Motorola CLR446 PMR engedély nélkül használható üzleti adóvevő tökéletes kommunikációs megoldást nyújt az üzleti életben –  akár gyártást felügyelsz, vásárlókat szolgálsz ki egy üzletben, vagy egy irodát irányítasz.

Wouxun d26 Walkie Talkie
 

59.328 Ft

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Analóg és dPmr adósmód

Extra nagy antenna

Kenwood headset csatlakozó, Eliminátor autós használathoz

Rövid ismertető

A Wouxun KG-D26 egy ipari kivitelű DPMR digitális/analóg PMR446 adóvevő, amely frekvencia-engedély nélkül használható. Az adóvevő modern rejtett kijelzővel rendelkezik és kompakt, kézreálló felépítéssel. IP54-es por és vízállóság jellemzi, por ellen védett  és fröccsenő víz ellen védett minden irányból. A készülék kompatibilis a méltán népszerű Motorola XT420/XT460 és Motorola XT660d/665d modellekkel. Aki a meglévő Motorola XT flottáját szeretné bővíteni, annak tökéletes választás a Wouxun KG-D26 adóvevő.