Motorola Talkabout T42 kék walkie talkie  

13.400 Ft

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Kimondottan gyerkőcöknek készült

16 csatorna

AAA alkáli elemekkel üzemel

Rövid ismertető

Egyszerű, könnyű, szórakoztató. A Motorola TALKABOUT T42 kék walkietalkie kempingezés, kirándulás, strandolás vagy a kertben való játék során tökéletes megoldást nyújt a kapcsolattartásra akár otthon, akár a szabadban tartózkodsz. A könnyű párosítási funkciónak köszönhetően egyszerűen összepárosíthatóak a készülékek, majd egy gombnyomás és máris beszélgethetsz a gyerekekkel, barátokkal és családtagokkal. A Motorola Talkabout T42 kék színű walkie talkie 16 csatornájával**, LCD kijelzőjével, és többféle színválasztékával minden pillanatban élvezheted a kapcsolatot.

Motorola Talkabout T62 walkie talkie  

21.913  Ft

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Dual figyelés és vox

Micro USB töltés. Akár AA Alkáli elemekkel is üzemel

Akár 6 km-es hatótávolság

Rövid ismertető

A Motorola Talkabout T62 walkie talkie masszív és elegáns, a kültéri kalandok során ideális megoldás. Otthon, a kempingben, egy fesztiválon vagy egyszerűen túrázásnál a Motorola TALKABOUT T62-vel könnyen tudod tartani a kapcsolatot. Az egyszerű párosítás gomb megkönnyíti az összekapcsolást, és az USB töltéssel kényelmesebb a töltés is. Ezenkívül engedély nélkül használható, és olyan kulcsfontosságú funkciókkal rendelkezik, mint az LCD-kijelző, 16 csatorna és az ingyenes hívás.

Motorola Talkabout T72 walkie talkie  

22.038Ft Speciális ár korlátozott ideig!

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Li-ion akkumlátor és dokkolótöltő

IP54-es víz és por állóság

Akár 6km es hatótávolság

Rövid ismertető

Síelés, túrázás, hegymászás, snowboardozás, kempingezés, kerékpározás…? A kompakt és könnyű, akár 8 km-es* hatótávolságú Motorola Talkabout T72 walkie talkie megadja a szabadságot, hogy mindig kapcsolatban maradhass, bárhová is vigyen a kaland. Az IP54-es víz- és porállóságával ez a walkie talkie ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek. Élvezd megszakítás nélkül a szabadtéri tevékenységet az akár 24 órás Li-Ion akkumulátor-üzemidővel.

Motorola Talkabout T92 H2o 3. generációs walkie talkie  

44.000 Ft

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

IP 68-as víz és porállóság

Vízen lebegés funkció

Akár 10Km-es hatótávolság

Rövid ismertető

A Motorola Talkabout sorozat leg strapabíróbb adóvevője. Nem hiába sokak kedvence. Robusztus ütésálló burkolata ip68-as besorolású és még vízen lebegés képességet is megkapta. Másodig generációs változata már 16 csatornás és a T82 extreme mellett neki is akár 10Km- es a hatótávja. Dokkolótöltőt ugyan nem kapott viszont extra funkciókkal ellátott piros és nagy fényerejű fehér led lámpát kapott a készülék alja.Természetesen a klónozás, rezgőhívásjelzést is tudja a rádió.

 

Motorola Talkabout T82 extreme walkie talkie  

41.570 Ft

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

ipx4 -es védelem , rejtett kijelző, rezgő hívásjelzés

Quad és RSM csomagok

Akár 10KM-es hatótávolság

Rövid ismertető

A Motorola Talkabout T82 Extreme walkie talkie kiváló útitársad lesz a legvadabb utak során is! IPX4 védelemmel ellátott, így a Motorola T82 Extreme időjárásálló, stabilan működik a nehéz körülmények között is. Az új, rejtett kijelző azonnal életre kel amint szükséged van az adóvevőre, és megkönnyíti a kommunikációt. A párosítás gomb segítségével még egyszerűbben tudsz összekapcsolódni a többi adóvevővel. A beépített LED lámpa szükség esetén vészvilágítást biztosít, így könnyen eligazodsz a sötétebb helyeken is. A kiegészítő tartozékokkal és a 10 km*-es hatótávolsággal a Motorola Talkabout T82 Extreme walkie talkie biztonságos és stabil kommunikációs eszközöd lesz a legmagasabb csúcsokon, vagy a legkeményebb túrák során is!  A Motorola Talkabout T82 Extreme adóvevőket és tartozékait egy praktikus, fekete hordozótáskába csomagolva szállítjuk.