Halló 27MHz re fel 😉 Őszi kezdeti Nyár végi /P
de alább idézve Hotelalfás felhívást . ! PMR se maradjon othon 😉

109HA600 Erzsi hív Titeket egy újabb, nagyszerű, éteri találkozásra. Szeptember 25-ére ne szervezzetek programot a hegyen a helyünk!

Kedves HARC-osok!

Az idei nyár ami élményekkel telt el a számomra és szívem szerint folytattam volna ,de hát jönnie kell az ősznek is. Egy nagyon jó Nagy Perpét és egy Harc Nagy Találkozót engedett meg nekünk. Biztos sokan olvastatok ezekről az eseményekről és nézegettétek a képeket. Sok emberrel ismerkedtem meg akiket eddig csak rádión hallottam. Jöttek a találkozóra új tagok is, akik mindjárt a belépésük alkalmával a Nagy Perpén is hallani lehetett. Nagyon jó időt fogtunk ki mind a két alkalommal.

Most, hogy itt az ősz és talán többet leszünk rádió mellett, bízom benne, hogy ki lehet csábítani benneteket egy újabb Perpére.

Ezúton szeretnélek meghívni benneteket 2016. szeptember 25-én délután kettőre az éterbe! Települjetek ki , vigyétek a családot, barátot, rádiós társat és nyomjuk!

Aki pedig nem tud aznap kitelepülni, legalább legyen rádióközélben és válaszoljon a többiek általános hívásaira!

Antennára fel!!!

Üdv: 109HA600, Erzsi
Infó innen http://www.hotelalfa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=392:109ha600&catid=7:friss-hrek&Itemid=160