Banggood 13. évfordulója: sok bónusz és meglepetés 🙂
A teljes infós cikk,  amit a Banggood-tól kaptam 🙂
Remélem hasznos lesz.

„2006-os indulása óta a Banggood azon dolgozik, hogy emberközelibb módon kínáljon online vásárlási lehetőségeket. A Banggood csapatának együttes erőfeszítései miatt a webshop mára Kínában az egyik legfontosabb nemzetközi e-kereskedelmi szolgáltatójává vált a legjobb minőségű termékeivel és a legprofesszionálisabb ügyfélszolgálatával. Mivel a 13 éves évforduló közeledik, a Banggood nagyszabású születésnapi ünnepséget fog indítani. Banggood 13 éves évfordulós leárazásnak hívják ezt, ami augusztus 27-től szeptember 18-ig fog tartani, és magában foglal rengeteg kedvezményt, kuponokat és vicces játékokat, amikkel ajándékokat lehet nyerni.

Ez az egy hónapos esemény minden évben ugyanakkor történik azzal a céllal, hogy megosszák a Banggood-születésnap örömét az emberekkel szerte a világon, de az ünneplés módja mindig más, és minden évben egyre jobb. Nincs ez másként a 13. évfordulóval sem.

Az idei leárazási módszerek és a legmagasabb mértékű leárazás: 10 000 dolláros bónuszok vagy bármilyen más nagyobb kedvezmények?

Az egyik legfontosabb fejlesztés a leárazási módszerek és a kedvezmények mértékének átfogó fejlesztése, amire ti is jobban odafigyeltek. A Banggood minden évben hatalmas kedvezményeket és kuponokat kínál a vásárlóinak az új leárazási módszerekkel, amelyek célja hogy fejlessze az interakciót köztetek és a Bangood között, hogy az emberek szórakozva tudjanak vásárolni. A 13. évforduló leárazási módszerei az elmúlt évek tapasztalatai alapján lettek kialakítva és fejlesztve, hogy javítsa az interakciót köztetek, a barátaitok között és a Banggood között. Ez nagyon fontos a Banggood-nak, mivel így tudják a legjobb kiszolgálást nyújtani. Ezenkívül a kedvezmények mértékét megemelik korábban nem látott szintre, így többet tudtok spórolni. Az egyik esemény, amellyel ajándékot lehet nyerni, az “Alkoss csapatot és nyerj: hogy megosszatok 10 000 dollár bónuszt”. Ebben a játékban a felhasználók meghívhatják a barátaikat, hogy csatlakozzanak a csapatukhoz, hogy így nyerjenek bónuszokat. Minél több embert hívsz meg a csapatodba, annál nagyobb eséllyel tudtok nyerni. A főnyeremény: 5000 dolláros bónuszok. Ezenkívül az új felhasználók kedvezményei hatalmasat fognak nőni a korábbiakhoz képest. Ha új felhasználóként regisztráltok az évfordulós leárazás során, 200 dolláros kuponcsomagot kaptok. Sokkal több nagy kupon, kedvezmény és flash sale, valamint a top márkák hot sale-jei fognak megjelenni nálatok. Nem is beszélve arról, hogy lehet majd okostelefont venni 1 centért. Szóval, a jelenlegi kedvezmények a legjobbak nektek? Vagy lesznek jobb leárazások az évfordulós esemény során? A választ megtudjátok, ha elindul a 13. születésnapi esemény elindul. Így folyamatosan figyeljétek a weboldalt, ahol minden új információ meg fog jelenni a leárazásokról, ahogy elkezdődnek.

Átfogó fejlesztés a felhasználói felületen hogy a vásárlás kényelmesebb legyen

A közeledő 13 éves évfordulóra minden beállítási és vásárlási oldal dizájnja megújul, hogy biztosak legyenek benne, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtják nektek. Ezenkívül nagy változások lesznek a Banggood applikációban is a 13. évfordulós leárazásra. A Banggood applikációs kutató csapata szerint módosítani fogják a hagyományos felhasználói felület megjelenését, hozzáadva a Banngood 13 éves évforduló összetevőit. Minden grafika, gomb, navigáció, betűtípus és szín megújul a legfrissebb Banggood dizájn szerint, hogy tökéletesen illeszkedjen az évfordulóhoz, és a legjobb vásárlási élményt nyújtsa a látvány és a felhasználói élmény terén is.

Márkafejlesztések és új divat kategória a legjobb vásárlási élmény ígéretével!

A Banggood 13 éves évfordulója jobban koncentrál a márkafejlesztésre és a kategória létrehozására, hogy a legjobb online vásárlási élményt nyújtsák. Például a Banggood partner márkái, mint a BlitzWolf, Bakeey, Digoo, Eachine és a Geekcreit, amelyek világszerte népszerűek a vásárlók között a magas minőségükkel és exkluzív, legalacsonyabb áraikkal, amelyet a vásárlóiknak nyújtanak. Mindannyian összeállnak hogy átfogó fejlesztéseket csináljanak a termékeik minősége és márkamegjelenése terén a közelgő Banggood évfordulós leárazásra. Például, az Eachine, amely a Banggood egyik legnagyobb partnermárkája, melyet 860 000 felhasználó kedvel világszerte, vezető szerepet fog betölteni a vásárlás előtti és utáni szolgáltatások fejlesztése terén, hogy sokkal professzionálisabb szolgáltatást nyújtsanak nektek. Ahogy a Banggood évfordulós leárazás megkezdődik, minden Banggood partnermárka lap meg fog újulni. Ezen felül a kedvezmények és kuponok mértéke korábban nem látott magas szintet fog elérni, hogy a legtöbbet tudjátok megspórolni. Hogy a márkájukat fejlesszék, és jobban megjegyezzétek őket, jobban oda fognak figyelni a csomagolásra, hogy biztosak lehessenek benne, hogy a termékük sértetlenül ér majd hozzátok. Ezenkívül a Banggood nagy erőfeszítéseket fog tenni a divat kategória létrehozásával. Egy sor legjobban értékelt férfi és női ruhamárka, fehérnemű, cipő és táska nemcsak a legjobb minőségű, legújabb divatot követő terméket fogja tartalmazni, hanem emberibb kiszolgálást és elérhető luxusélményt a csomagolás, kiszállítás és vásárlás utáni szolgáltatások terén.

Ahogy látjátok, a 13 éves évforduló közeleg az átfogó fejlesztésekkel. Akarsz egy lehetőséget hogy az összes vásárlási álmod a lehető legkevesebb pénzből váljon valóra? Akarsz a kitüntetett vendégük lenni hogy élvezhesd a vásárlási élményt, amit a Banggood nyújt? Ha igen, a Banggood kielégíti az igényeidet! Ne feledd, hogy 2019. augusztus 27-én kezdődik az évfordulós leárazás. Ne maradj le! Látogasd meg a Banggood honlapját most és jó szórakozást kívánunk az évfordulóhoz!”

The Hot Sellers That You Should Not Miss

To benefit more from this Sale, you also need to know some product deals, especially some hot sellers from top valued brands. In this section, I will be revealing to you hot sellers that you should not miss on the Banggood’s 13th-anniversary sale. Most of these hot products are from famous brands, like Xiaomi, Blitzwolf and Eachine. Now let’s show you some of them to you so that you can be well enlightened.

1.Xiaomi Redmi Note 7

The Xiaomi Redmi Note 7 is a fascinating smartphone with dual-camera array on the back, which features a 48-megapixel sensor. The normal selling price is $233.92 but during this anniversary sale, this product will go for $159.99.

  1. Creality 3D® CR-10S Pro DIY 3D Printer Kit

The Creality 3D® CR-10S Pro which is one of the most popular 3D printer kits comes with the upgrading version leveling to offer you the higher printing experience. The normal selling price is $569.99, while during this anniversary sale, this product will go for $499.99.

  1. Eachine Tyro129 FPV Racing Drone

The Eachine Tyro129 FPV Racing Drone is a foldable and more compact drone that comes with impressive specs and at a quite affordable price. The normal selling price is $140.24 but during this anniversary sale, this product will go for $109.

  1. DIGOO DG-HAMA Smart Home Security Alarm System

The DIGOO DG-HAMA Smart Home Security Alarm System comes with the updating design, which can promise you best smart home experience. The normal selling price is $89.99, but during this anniversary sale, this product will go for $69.9.

  1. Blitzwolf® BW-FYE7 TWS bluetooth 5.0 Earbuds

The Blitzwolf BW-EYE7 Bluetooth earbuds that is featured with double 6mm dynamic drivers and powerful bass provides you with the best sound quality. The normal selling price is $49.9, but during this anniversary sale, this product will be available at $34.84.

Besides these hot sale product deals, there will be much more available on the anniversary. Please remember to add them to your cart, and you may have surprises on the blowout stage of the anniversary sale.

This is a massive opportunity for you to bring all your shopping fantasies into reality. Do not miss out on these fantastic offers that Banggood is bringing your way, as it will be your highest chance for you to buy what you want at the lowest price that you can ever imagine.

Finally, it is worthy to note that this is just the tip of the iceberg during this anniversary sale; as the bigger discounts will be offered during the blowout stage of the anniversary sale. Now the shopping guide page has been available, Please check here to know more about the Sale. So, visit us today and let us give you a treat.