eChat e360 poc internetalapú adóvevő

eChat E360

2.4” kijelzővel

Jól látható színes LCD kijelzővel.

Magyar menü

Magyar nyelvű menürendszerrel.

5100mah

5100 mAh-s akkumulátora a hosszabb munkanapokat is kiszolgálja.

ECHAT A LEVEGŐBEN

A földön nap mint nap használjuk az eChat rádiókat, de jártunk vízen is velük! Most pedig jöhet a levegő! Miért is érdekes, hogy a levegőben is működik-e az eChat? A hálózati rádiók aktív mobil internetkapcsolaton keresztül kommunikálnak. Ehhez mobilnetre van szükség. Alapesetben a 2-3-4G hálózat pedig nem kimondottan légi, azaz több km magasból történő használatra találták ki.
De ha tévedek, akkor úgy is kijavít valaki.

Nagy kijelzős

Olvass le minden fontos dolgot a kijelzőről.

Kijelző

2.4″ LCD kijelző.

Helyzetmeghatározás

Integrált GPS/AGPS.

Bluetooth

Kompatibilis.

Hálózat

3G/4G, LTE, 2.4GHz WiFi.

Védelem

IP54-es por- és vízállóság.

Csatlakozó

C-type USB csatlakozás.

SIM foglalat

1 db nano sim.

Tárhely és bővítés (RAM+ROM)

512MB+4GB belső.

Mi van a dobozban?

  • 1db eChat E360 PoC adóvevő
  • 1db akkumulátor (AB320)
  • 1db antenna (AF351)
  • 1db töltőtalp (AC320)
  • 1db adapter (SP-21B1201000-G)
  • 1db övcsipesz 
  • használati útmutató és adatvédelmi irányelvek

Az eChat PoC technológiájú internetalapú adó-vevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

Az eChat PoC kommunikációs rendszerének van 3 egészen elképesztő tulajdonsága, a piacon lévő többi PoC rádióval szemben:

  • Az eChat adóvevők magyar nyelvű menürendszerrel vannak ellátva, így azok is könnyen használhatják, akik nem beszélnek idegen nyelven. 
  • Magyaroszági szerverháttér, melyet cégünk, az Anico Kft. üzemeltet, így biztosított a nagyobb sávszélesség, rövidebb válaszidő és a GDPR által meghatározott adatvédelem.
  • Magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

Az eChat e360 PoC internetalapú adóvevő további előnyei

A készülék tetején található taktilis tekerő- és nyomógombbal a jól látható kijelzőn megjelenő, magyar nyelven is használható menürendszerben könnyen elérjük a legfontosabb beállításokat. A nagy kapacitású, 5100 mAh-s akkumulátornak és az asztali dokkolós töltőtalpnak köszönhetően hosszú üzemidő érhető el. És ha ez sem lenne elég, a készüléket akár USB C-type csatlakozón* keresztül is tölthetjük. IP54-es víz- és porállóság jellemzi, így ipari és nedves környezetben is használható.

A PTT gomb mellett 2 funkciógomb is található a készüléken: az egyikkel a főmenü érhető el, a másikkal pedig az üzenetek vagy a diszpécser menü. Amennyiben diszpécser program is tartozik a flottához, az SOS gombbal segélyhívást tudunk kezdeményezni a diszpécser felé. A multifunkciós gombbal tudjuk beállítani a kívánt hangerőt, tudunk váltani csatornát/csoportot, és ezzel tudunk léptetni a menüben is.

Az eChat E360 PoC internetalapú adóvevőhöz – csakúgy, mint az eChat sorozat többi készülékéhez – hagyományos és Bluetooth eszközök is csatlakoztathatók. Népszerűek a különböző vezetékes fülhallgatók, illetve a vezeték nélküli Bluetooth mikrofon és fülhallgató is, amely lehetővé teszi a kényelmesebb munkavégzést. Kínálatunkban mind a 2 típusú kiegészítő megtalálható.

Megtetszett a készülék?

e360 vásárlás menete

Keress fel és segítek a vásárlásban. Kattints a lenti gombra!