❗❗Segíts, hogy segíthessünk ❗❗

Kérlek, olvasd el az alábbi felhívást. Ha módodban áll, támogasd a projektet, akár egy megosztással is.

??‍?? A Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület idei évben pályázatot nyújtott be állami támogatásra, melynek értéke kiemelten fontos 4,5 millió forint lett volna. Azonban a döntéshozók ennek csak töredékét, 150 ezer forintot szavazott meg az egyesület számára.
?Mivel ebből az összegből bővítették volna kommunikációs eszközinek számát további eChat internetalapú adóvevőkkel, így ez is veszni látszik.
?A tervezett négy adóvevő és egy diszpécser programból csupán egy eChat készüléket tudtak megvenni. Szükségük lenne legalább ?500 ezer forintra, hogy önkéntes tevékenységüket még profibban folytathassák.
?Ezért gondolta úgy a pmrradio.hu, a Climbing.hu, az all-in-event.at és a Georgia Adventure Travel csapata, hogy összefogva elindítanak egy gyűjtést az önkéntes tűzoltó egyesület számára.

?Az egyesület 2022 nyara óta használja meglévő eChat adóvevőiket és eddig maximálisan elégedettek vele. Éles helyzetek során azonban azt tapasztalták, hogy még több rádióra lenne szükségük, hogy biztonságosan hajthassák végre küldetésüket. A plusz adóvevőket kioszthatnák az együttműködő csapatoknak, illetve a ?‍? kutyás keresők számára is jutna.

Hogyan tudod támogatni az egyesületet?

Akár egy pizza árával is hatalmas segítséget nyújthatsz nekik. Vállalkozóként az adományodat leírhatod az adódból, amiről igazolást is kaphatsz az egyesülettől.
Erről pontos infót Körösladányi Zsombor adhat az alábbi elérhetőségeken:
☎️Tel.: +3630/307-3105
✉️Email: tb4x4pv@gmail.com
Adományodat az alábbi címen és számlaszámon juttathatod el:
Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület
?️2800 Tatabánya, Cseri utca 26.
??‍♂️Körösladányi Zsombor
?Adószám: 18616198-1-11
?Takarékbank Zrt. 63300099-11055705-00000000
❗Utalásnál a közleményben jelezd, hogy adomány❗

Mivel az adománygyűjtés célja technikai eszközök vásárlása, így ezeket több éven keresztül láthatod majd az egyesület Facebook posztjaiban. Az egyesület posztjaiban gyakran említi adományozóit, de ha te anonim maradnál, arra is van lehetőség.

❗❗Ne feledd megosztani ezt a posztot, hogy ismerőseid is láthassák❗❗✅