EChat e350 Internet alapú  poc adóvevő
123.704 HUF
(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Kisméretű könnyen kezelhető POC rádió

C-Type töltő

2G-3G-4G, Wifi, GPS, Bluetooth

Rövid ismertető

Az eChat E350 egy belépő szintű PoC adóvevő, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságon biztosítja a kommunikációt. Kis mérete és költséghatékony ára teszi igen népszerűvé a hasonló kategóriás adóvevők közül. IP54-es víz és porállóság jellemzi, így ipari és vizes környezetben is kiválóan használható. Nincsenek zavaró gombok a főpanelen, viszont egy keskeny LCD kijelzőt kapott a készülék, így könnyen tudunk navigálni az egyszerűen kezelhető menüben. 4000 mAh-s akkumulátora a hosszabb munkanapokat is kiszolgálja.

eChat e360 Internet alapú poc adóvevő
117.248 HUF
(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

2,4" színes LCD kijelző

Dokkoló töltés

2G-3G-4G, Wifi, GPS, Bluetooth

Rövid ismertető

Kompakt méret 2.4” kijelzővel, korlátlan hatótávolsággal – az eChat sorozat legújabb tagja ötvözi az E350 és az E700 készülékek előnyeit. Az eChat E360 PoC internetalapú adóvevő a kényelmesen kézben tartható mérete, jól látható színes LCD kijelzője, nagy kapacitású akkumulátora és kiváló hangereje miatt tökéletes választás lehet a legtöbb munkahelyi felhasználó számára.

eChat e600 Internet alapú poc adóvevő
 

121.553 HUF

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Li-ion 5100mah akkumlátor dokkoló töltéssel

Ip68-as víz és por állóság

2G-3G-4G, Wifi, GPS, Bluetooth

Rövid ismertető

Az eChat rendszerű Caltta E600 internetalapú adóvevőre a legtöbb munkahelyen megbízható munkatársként számíthatunk. Az E600 adóvevőt a vállalati felhasználók igényei és visszajelzései alapján tervezték.

  • robusztus, kijelző nélküli kivitel, kényelmesen kézbe illő 
  • egyszerű kezelhetőség
  • vízálló (IP68)
  • nagy hangerő, tiszta hangzás
  • hosszú üzemidő – nagy kapacitású akkumulátor: 5100 mAh (18,25 Wh)
  • dokkoló töltő

A készülék tökéletesen használható más eChat-rendszerű készülékekből álló flottában is, akár 16 beszédcsoportban (csatornán) is tudnak forgalmazni, és természetesen ezeknek a készülékeknek a mozgását követhetjük az eChat irányító- és diszpécser szoftver segítségével.

 

eChat e690 Internet alapú poc adóvevő 

153.824 HUF

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

IP68-as víz és porállóság

2" színes lcd és teljes billentyűzet, Kamera

GSM telefon funkció, 2G-3G-4G, Wifi, GPS, Bluetooth

Rövid ismertető

Az eChat E690 egy vízálló PoC internetalapú kézi adóvevő, amely egyszerű kialakítással, felhasználóbarát felülettel, nagy kapacitású akkumulátorral, gazdag funkciókészlettel és kiváló hangminőséggel rendelkezik.

Alkalmas mind a kereskedelmi, mind az ipari felhasználók számára, akik a 2G/3G/4G/Wi-Fi hálózatokon keresztül történő kommunikációt részesítik előnyben, alkalmazások nagy tárházával.

 

eChat e700 Internet alapú poc adóvevő

147.523 HUF

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Android 7.0 2G/16G 4Magos dualsim okostelefon funkciók

iP54- es Víz és por állóság

2G-3G-4G, Wifi, GPS, Bluetooth

Rövid ismertető

Az eChat E700-as készülék egy okostelefonra hasonlító, de mégis PTT gombbal ellátott profi PoC, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságú kommunikációt biztosít. A nagyméretű LCD kijelzőn könnyen kezelhetjük az Android által nyújtott funkciókat; érintőképernyőjén könnyedén áttekinthetjük munkatársaink földrajzi helyzetét a hatékony munkaszervezéshez, és lehetőségünk van a beszélgetésekről hangfelvételt rögzíteni. Lekerekített formájának, IP54-es védettségének és a stabil, ütés- és kopásálló készülékháznak köszönhetően az eChat E700 PoC adóvevő megbízhatóan használható bármely iparágban.

eChat e720 Internet alapú poc adóvevő

 281.723 HUF

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Android 11, 4/64Gb 8magos Google okostelefon funkciók

ip68- as Víz és Porállóság

2G-3G-4G, Wifi 2.4/5Ghz, GPS, Bluetooth. NFC

Rövid ismertető

Az eChat E720 új lendületet visz a POC adóvevők világába. Tökéletesen ötvözi egy adóvevő és egy okostelefon tulajdonságait, így még magasabb szintre emeli a munkaszervezést.

Ez az adóvevő külsőre egy okostelefonra hasonlít, amit megtoldottak egy kis antennával a tetején. A nagyméretű kijelzőn könnyen kezelhetjük a kimondottan erre az adóvevőre testreszabott Android 11 operációs rendszert, amin már szinte bármilyen applikációt futtathatunk az adóvevő funkció zavarása nélkül, ami mindenkor előnyt élvez. A nagyméretű érintőképernyőn könnyedén áttekinthetjük munkatársaink földrajzi helyzetét a hatékony munkaszervezéshez, és lehetőségünk van a beszélgetésekről akár hangfelvételt is rögzíteni

eChat Disztpécser program

61.268 HUF

(Tájékoztató jellegű bruttó ár)

Windows 8-10-11 programkörnyezet

Térképes nyomkövetés

Azonnali GPS útvonal, Beszédforgalom , Geokerítés és egyéb adatlekérdezések

Rövid ismertető

Az Anico eChat Irányító- és Diszpécser Rendszer a hatékony, modern munkaszervezés eszköze.  Ez a Windows® operációs rendszerű PC-n futtatható program lehetővé teszi, hogy a diszpécser kényelmesen, egy jól áttekinthető felületen keresztül lássa és kezelje az Anico eChat kommunikációs platform valamennyi szolgáltatását: könnyedén kezelhetjük a beszédcsoportokat, rögzíthetjük a forgalmazást és küldhetünk üzeneteket; egyszerűen koordinálhatjuk a csapat munkáját és földrajzi helyzetüket a GPS alapú helymeghatározással.